top of page

Goda Exempel i Skolans Värld

Sök
  • Skribentens bildMFIF

Goda Exempel i skolans värld 2017 / 2018

Uppdaterat: 25 juni 2020

För tredje året i rad anordnade MFIF projektet Goda Exempel


För tredje året i rad anordnade MFIF projektet Goda Exempel. Detta läsår drevs projektet av 4 gymnasielever (Lisa Redlund, William Bothin, Emilia Antonsson, Kevin Bengtsson) tillsammans med MFIF. Invånare uppmanades att nominera kandidater till goda exempel i skolans värld i Marks Kommun. Elever, föräldrar och så vidare kunde nominera lärare eller skolledare som gör ett bra arbete för sina elever! MFIF instiftade återigen tre stipendium a 10 000 kr. Under skolavslutningsfesten "Mingla i Mark" i Kinna 14 juni presenterades vinnarna av ”Goda Exempel i Skolans Värld” för läsåret 2017/18 som vardera får 10 000 kr för sina goda exempel i skolans värld:

Annica Lundgren Fotskälsskolan En pedagog som har ett öppet sinne och alltid är positiv. Hon hittar och provar olika lösningar för att möta alla elever. Hon möter kollegor, elever och föräldrar proffsig och med ett stort hjärta.

Marie Danielsson Ängskolan En lärare som är rolig, inspirerande i sitt lärande, Bra på att lära ut och finns där för alla.

Jenny Boss Marks Gymnasieskola En lärare vars lektioner är uppbyggda så att alla kan hänga med, tar sig tid att lyssna, peppar och uppmanar till att våga och motiverar eleverna.

MFIF tackar även i år alla som nominerat en massa Goda exempel och vi ser fram emot att få dela ut 3 stipendium även för läsåret 2018/19. Vi återkommer i september med mer information.

10 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page