top of page

Goda Exempel i Skolans Värld

Sök
  • Skribentens bildMFIF

Goda Exempel i skolans värld 2016 / 2017

Uppdaterat: 25 juni 2020

MFIF:s projekt Goda Exempel i Skolans Värld 2016 / 2017 drevs för andra året i rad under läsåret av 3 gymnasielever
MFIF:s projekt Goda Exempel i Skolans Värld 2016 / 2017 drevs för andra året i rad under läsåret av 3 gymnasielever (Sanna Nyman Alenäs, Arvid Riemer och Anna Haggren) tillsammans med MFIF. Invånare uppmanades att nominera kandidater till goda exempel i skolans värld i Marks Kommun. Elever, föräldrar och så vidare kunde nominera lärare eller skolledare som gör ett bra arbete för sina elever! MFIF instiftade återigen tre stipendium a 10 000 kr. Under skolavslutningsfesten "Mingla i Mark" i Kinna 9 juni presenterades vinnarna av ”Goda Exempel i Skolans Värld” för läsåret 2016/17:

Monica Hecktor Marks Gymnasieskola Monica är en trevlig och duktig lärare med glimten i ögat och som får med eleverna på lektionerna. Hon är inte bara fantastiskt duktig på att lära ut, utan hon bygger även upp personliga relationer med sina elever och man märker att hon verkligen bryr sig. Hon lär utifrån elevens intresse och hennes lektioner gör skillnad.

Lennart Trens Strömskolan Lennart är läraren som undervisar på ett sätt som är både roligt och lärorikt. Han är en riktig glädjespridare och tar hand om eleverna som om det vore hans egna barn. En ödmjuk lärare med stort hjärta som samtidigt med fast hand fostrar och ger elever kunskap och glädje. Helt enkelt en person med en fantastisk personlighet.

Maria Andersson Lyckeskolan Maria är en fantastisk person som är en god förebild genom att lära barnen hur man är en god kamrat och räds inte för att ta tag i problem. Denna lärare har ett enormt stort hjärta och det största av engagemang för sina elever. Grymt engagerad i sina elevers välbefinnande i det lilla och som förälder är jag glad för hennes otroliga jobb.

MFIF tackar även i år alla som nominerat en massa Goda exempel och vi ser fram emot att få dela ut 3 stipendium även för läsåret 2017/18.


21 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page